Biografie

In 1993 ben ik begonnen als stagiaire bij Trimsalon Melinda op de Rijswijkseweg in Den Haag. Daar, na het behalen van mijn diploma in 1994, blijven werken als zelfstandig trimster. Zo heb ik veel ervaring op kunnen doen. Omdat Melinda en ik goed konden samenwerken, hebben we na een aantal jaren de naam veranderd in Trimsalon Melinda en Jessica .

Omdat Melinda schoolgaande kinderen had, is zij een paar jaar geleden op haar privé adres in Rijswijk een trimsalon begonnen en werkte zij alleen nog op maandag en zaterdag op de Rijswijkseweg. De overige dagen kon ze onder schooltijd gewoon thuis werken.

Toen ik in december 2008 ging verhuizen naar Loosduinen greep ik mijn kans om ook thuis te gaan werken. Begin 2009 gestart met het bouwen van de trimsalon en in februari waren we helemaal klaar.
Het was een hele klus om alle klanten op de hoogte te brengen van de verhuizing. Vanwege de afstand tussen de Rijswijkseweg en Loosduinen, heb ik helaas, afscheid moeten nemen van een aantal klanten. Gelukkig zijn er ook veel klanten wel meeverhuisd en daar was ben ik heel erg blij mee.

In oktober 2011 is mijn dochter Lilly geboren. Sinds die tijd merkten we dat onze woning te klein werd. Daarom hebben we in 2012 besloten te gaan kijken in de buurt naar iets groters. We hebben dus nu een leuke grotere woning aan de andere kant van houtwijk. In februari van 2013 zijn we verhuisd. De salon is gevestigd in de schuur in onze tuin.

In april 2014 is mijn zoon Jake geboren. In dat zelfde jaar ook afscheid moeten nemen van mijn laatste hond Mickey. Maar in april 2017 is mijn gezin uitgebreid met Zuma de Yorkshire Terrier.

Ik ben gespecialiseerd in kleine en middelgrote hondenrassen. Ik trim geen grote rassen. Voor het maken van een afspraak of informatie kunt u bellen/appen/smsen naar nummer 0654296390.

home